Skip to main content
Om Vestervang Pilestrø ApS
En virksomhed med mange års erfaring i branchen
Pilemanden og hestepigen

Firmaet Vestervang Pilestrø ApS er etableret i 2018 af Torsten Kristiansen. Med på sidelinjen er Mette Kristiansen. Torsten er snedkeruddannet, men har siden 2005 arbejdet med energipil. Mette har arbejdet 17 år i rideudstyrs branchen og har haft med heste at gøre, hele sit liv.

Vi startede i de helt små, i 2016 på forsøgs basis, hvor vi med meget simpelt udstyr, producerede og testede det første Pilestrø. Efter et års betænkningstid og på utallige kunders opfordring, valgte vi at springe ud i livet som selvstændig.

2018 blev året hvor det nye firma og fabrikken blev etableret. Vi er i konstant udvikling, for det er nødvendigt, for at optimere og vokse.

I slutningen af 2021 er virksomheden flytte til ny adresse, på Vanggård ved Stenum i Nordjylland, hvor der er plads til at vokse og tænke i nye projekter.

Vi har den holdning, at det vi laver skal være det bedste. Vi prioriterer god kundeservice og et godt samarbejde.

Vores mål er at bibeholde en sund og grøn virksomhed, med høj fokus på det gode staldmiljø og et kvalitetsprodukt vi kan stå inde for.

“Vi er ikke et sekund i tvivl om, at Pilestrø er det bedste produkt for hesten, det har så mange gode og unikke egenskaber, man ikke får i andre stømaterialer”
– Mette Kristiansen, Medejer